Hírek - Farkas Zoltán

Széles körű összefogással tették szebbé a rászorulók karácsonyát

Széles körű összefogással tették szebbé a rászorulók karácsonyát

A Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete és a Békés Megyei Önkormányzat ez évben is nagyszabású karácsonyi gyűjtőakciót hirdetett partnereivel, amely december 24.-én zárul. Idén az összefogás volt a központi témája a segélyakciónak, jelmondata pedig: „Összefogással, együtt, egymásért" jelezni kívánta, hogy csak együtt segíthetünk a megyében élő rászoruló nagy családosokon, idős egyedül élőkön, hajléktalanokon, gyereküket egyedül nevelőkön.

- Köszönjük partnereiknek, mindenek előtt a Békés Megyei Önkormányzatnak, a KÖRF Teamnek, a Tesco-Global Áruházak Zrt. megyei üzleteinek, az ALDI csoportnak, a Magyar Postának a segítséget, hiszen nélkülük nem tudnánk ilyen színvonalon végezni segélyező munkánkat - mondta Nagy Gábor, a Vöröskereszt megyei igazgatója.

 

Szabados István(balról) és Kellermann Ferenc, a Vöröskereszt munkatársa

Idén is nagyszabású karácsonyi gyűjtőakciót hirdetett a Vöröskereszt 

 

Mint kiderült, az akció keretében 2,5 tonna tartós élelmiszert (liszt, cukor, olaj, ecet, szaloncukor, rizs, tészta, konzerv, stb.), valamint több mint 900 ajándékcsomagot (játék, könyv, stb.) tudtak szétosztani a rászorulók között, amellyel reméljük szebbé tudjuk tenni az idei karácsonyt is.

 

Forrás: Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete

 

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

Szóljon hozzá a fórumon!: Széles körű összefogással tették szebbé a rászorulók karácsonyát

 

 Page generated in 29,5 miliseconds.