Videógaléria - Farkas Zoltán

Egyeztető fórum a megyeházán

Egyeztető fórum a megyeházán

Társadalmi-gazdasági egyeztető Fórumot tartottak tegnap a megyeházán. A Békés megyei önkormányzat a települések képviselőit, illetve a megye gazdasági szereplőit invitálta a rendezvényre. Az új összetételű Békés Megyei Önkormányzat felülvizsgálja, és a jelenlegi gazdasági körülményekhez, szükségletekhez igazodva módosítja, kiegészíti a korábban elfogadott Társadalmi-gazdasági programját.

Farkas Zoltán a tanácskozáson elmondta, hogy a kapcsolattartásnak, az eszmecserének és az információk áramlásának legfőbb lehetősége a fórum, amely nagyban segíti a megye megújulási törekvéseit.

 

 

 

A rendezvényen részletes prezentációval mutatták be a résztvevőknek a megye helyzetét, a fejlesztési terv legfőbb célkitűzéseit. A hangsúly azonban az ismeretek, információk kölcsönös cseréjén volt.

Az átfogó célok közt szerepel a megyén belüli térségek kohéziójának erősítése, a foglalkoztatottság növelése és a gazdaság jövedelemtermelő képességének javítása. A jövőkép egy értékalapú, fenntartható növekedési pálya, amit a képviselő testület lehetőségeihez mérten, legjobb tudása szerint igyekszik megvalósítani.

 

Forrás: CsabaTV

 

Békés Megyei Önkormányzat - MCOnet

 

Szóljon hozzá a fórumon!: Egyeztető Fórum a MegyeházánPage generated in 23,5 miliseconds.